dinsdag 22 mei 2012

Your Zoap.nl

Hoi allemaal, Alweer de 2e post van vandaag! Kreeg net namelijk via Facebook een hele leuke vraag! Of Karin van YourZoap mijn gehaakte knuffels al voorbeeld mocht gebruiken op haar website..... NATUURLIJK! Zo gezegd zo gedaan, ze staan er dus op! Gaaf he! Liefs Reginne

Mr. Tony

Hoi allemaal, Daar was ik weer! Ben afgelopen weekend druk geweest met Mr. Tony! Had zijn lijfje al een tijdje klaar liggen alleen nog niet verder mee gegaan, nu dus wel en hij is af! Heb hem voor mijn schoonmoeder gemaakt! En als extraatje een hartje in zijn handen gegeven! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Feedback is altijd welkom!
Liefs Reginne

vrijdag 18 mei 2012

Boey

Hallo allemaal, Daar was ik weer! Deze week druk geweest met Boey, het broertje van Zoey, alleen wij vonden Zoey niet zo een leuke naam voor deze mannelijke zebra haha! Heb hem als kraamcadeautje gemaakt, dus ben benieuwd wat de ontvanger er van vindt! En ben natuurlijk ook benieuwd naar jullie reacties! Bedankt voor het kijken!
Liefs Reginne

vrijdag 11 mei 2012

Zoey

Hallo allemaal, Ik ben de laatste dagen druk bezig geweest met Zoey, tevens is dit mijn eerste opdracht,een kraamcadeautje, een roze gestreepte Zebra! Het meisje voor wie Zoey is, is vanochtend geboren, Welkom Floor! Het was voor mij de eerste keer dat ik met Brazilia heb gewerkt, erg leuk om te doen en het resultaat is echt super! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en feedback is altijd welkom!
Liefs Reginne

dinsdag 8 mei 2012

Zoef de Superaap

Chantal (ook een collega) is 2 weken terug bevallen van zoontje Vinz! Ook hiervoor wilde ik een cadeautje haken! Zoef uit het boekje Aapjes haken van Christel Krukkert vond ik zo leuk, dat die wilde maken voor Vinz! Hier en daar nog wel wat verbeterpuntjes maar hij is wel superstoer geworden!
Liefs Reginne

Olivier

Via het Amigurumis forum kwam ik het patroon van Olivier tegen! Wat een schatje! Die wilde ik voor mijn moeder maken! Druk doende mee geweest en vindt hem erg schattig geworden!
Liefs Reginne

Koosje

Koosje werd mijn 2e project! Collega Esther is bevallen van een gezonde zoon Sam en wilde een extra en leuk kraamcadeautje meenemen! Dus heb me dat weekend helemaal suf ziten haken op Koosje! Maar het resultaat mag er wezen vindt ik zelf, al een stuk strakker als Guusje!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Liefs Reginne

Guusje

Guusje was mijn eerste haakproject, heb van een vriendin leren haken, en zo gezegd zo gedaan mijn eerste amigurimi was een feit.... tja alleen niet zoals ie in het boekje stond
Okee, ik deed dus iets fout, kwam er al snel achter wat en dus begonnen aan een 2e Guusje en het verschil was duidelijk te zien..
Nog steeds geen schoonheidsprijs, hier en daar een steekje laten vallen of juist vermeerderd, maar Guusje werd een feit! Hieronder het eindresultaat!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en feedback is altijd welkom! Liefs Reginne

Eerste berichtje

Hallo allemaal, Welkom op mijn nieuwe blog! Deze blog heb ik speciaal aangemaakt voor al mijn haakwerkjes! Ben sinds april 2012 echt verslaafd geraakt aan het haken, en als ik even tijd heb pak ik mijn naald en draad er even bij! Ik zal zo even wat foto's plaatsen van alle Amigurumis die ik tot nu toe heb gemaakt! Als er vragen zijn hoor ik het wel en hoop jullie vaker te zien op mijn haakblog! Liefs Reginne