dinsdag 24 juli 2012

Ballerina Lilly

Hoi allemaal, Daar was ik weer, heb de smaak weer flink te pakken en ga dan ook gestaag door, afgelopen zondag begonnen aan Lilly en vandaag afgemaakt! Haar tule rokje was een hels karwei en met wat geduld en hulp van mijn moeder is het toch gelukt.... moet wel zeggen dat het rokje en Lilly wel een vliegles hebben gehad haha! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Fijne avond allemaal Groetjes Reginne

maandag 23 juli 2012

Overheerlijke cupcakes

Hallo allemaal, Heb me nu toch iets lekker gemaakt.... nou ja gehaakt! Gelukkig zijn ze niet om op te eten haha, anders kan ik ze net zo goed gelijk op mijn heupen plakken! Heb deze overheerlijke cupcakes gehaakt... naar een patroon van http://www.hakopdetak.com/2010/12/06/het-recept-voor-de-allerlekkerste-allerleukste-allerzoetste-cupcake/ Heb ze wel iets aangepast want eigenlijk hoort er een soort van doosje in, maar dat past niet aangezien ik een beetje strak haak, dus heb het maar zonder doosje gedaan en ze gewoon gevuld met Fyberfill! Zijn ze niet leuk??! Met een heerlijk toefje slagroom en een aardbeitje!
Bedankt voor het kijken! Liefs Reginne

dinsdag 17 juli 2012

Olivier

Hoi allemaal, Alweer mijn 2e post van deze week! Heb in 1 dag Olivier gehaakt!! Een nieuw record!! Heb hem al eerder gehaakt, alleen heb hem deze keer met haaknaald 3 gehaakt, omdat ie de vorige keer een beetje klein uitviel!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! bedankt voor het kijken!! Liefs Reginne

maandag 16 juli 2012

Karel

Hoi allemaal, Ik ben druk in de weer om een flinke voorraad te maken voor de septembermarkt waar ik op 1 september samen met Mariska van www.villkaatje.nl ga staan! Karel is het eerste knuffeltje wat ik af heb voor de markt! Was een leuke knuffel om te haken! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Bedankt voor het kijken! Liefs Reginne

zondag 1 juli 2012

Floortje het schaap

Floortje was eigenlijk een patroon wat ik tegenkwam in een van de boekjes van Christel Krukkert maar aangezien er best wel speciale en moeilijk te verkrijgen wol bij gebruikt wordt, dacht ik eigenlijk dat ik FLoortje nooit zou maken... tot ik gisteren bij EchtStudio was en daar dus een soort gelijke wol lag! Gelijk 4 bollen ingeslagen 2 witte en 2 bruine, zodat ik wat schaapjes kan maken.... is alleen nog best lastig want je ziet helemaal niet wat je doet... maar volgens mij is het wel aardig gelukt.. wat vinden jullie???
Liefs Reginne

Pip

Hallo allemaal, In opdracht heb ik Pip de Pinguin gemaakt! Met hier en daar wat hulp maar uiteindelijk is het gelukt! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Liefs Reginne