maandag 20 augustus 2012

Waxinelichtjes enzo

Ook heb ik samen met mijn moeder een hele voorraad waxinelichtjes en onderzetters gemaakt, die zijn ook heel erg leuk om te maken! Kortom, we hebben flnk doorgewerkt de afgelopen weken!
Liefs Reginne

Broertje en Zusje uil met muziekdoos

Hoi hoi, Ik liet eerder al de roze versie zien van mijn uiltje met muziekdoosje, heb nu ook nog even een blauwe gemaakt, vindt ze zo ontzettend schattig, en ze zijn super leuk om te maken, en ook snel klaar ;-)
Liefs Reginne

Zoey groen/aqua

Hallo allemaal, Niet stil gezeten de afgelopen week! Heb weer een Zoey gemaakt, deze keer in groen met aqua, vindt hem zelf weer erg leuk geworden! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Liefs Reginne

donderdag 9 augustus 2012

Nog een uiltje met muziekdoosje

Hoi allemaal, Daar was ik weer! Heb afgelopen dinsdag nog een uiltje gehaakt, dit keer met haaknaald 3.5 ipv een 3 en dus is de uil iets groter, en daardoor paste er dus een muziekdoosje in past! Vindt hem zelf echt super geworden! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Liefs Reginne

zondag 5 augustus 2012

Mama en Baby uil

Hoi Hoi, Met het patroon van Mama uil was ik al begonnen aangezien ik niet verder kon met Zoef de aap! Kwam ik er later achter dat ik niet de goede maat oogjes had haha, dus daar weer op wachten, maar na even flink door te werken heb ik dit weekend Mama en Baby uil afgekregen! Ze waren echt super leuk om te maken! Het patroon heb ik gekocht op Etsy bij Esbelotta! Met dank aan Sonja voor het vertalen van het patroon!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Liefs Reginne

Nog een Zoef

Hallo allemaal, Ik ben de afgelopen week druk geweest met Zoef! Het heeft wat voeten in aarde gehad om de juiste kleur voor zijn snuitje te vinden (aangezien de kleur zoals vermeld bij het patroon al 2 jaar uit de collectie is), maar het is gelukt! En vindt hem zelf weer erg stoer geworden!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Groetjes Reginne