zondag 7 april 2013

Sjaakie de Teckel!

Goedemorgen allemaal, Vanochtend Sjaakie de Teckel afgemaakt, hij gaat ook gezellig mee naar de Pinkstermarkt! Van wie het originele patroon is weet ik niet, maar heb hem gemaakt met wat kleine aapassingen van Stip en Haak!



Fijne zondag allemaal! Liefs Reginne

zaterdag 6 april 2013

Bakkerij Lusje&Zo

En nog een berichtje... tijdens het Pinksterweekend sta ik samen met Mariska van Villa Kaatje op de Pinkstermarkt in het Griftpark in Utrecht! Het is natuurlijk wel handig om even een voorraadje te haken voor 2 dagen markt! Mijn moeder heeft me een beetje geholpen en heeft deze lading Cupcakes "gebakken" Ze zijn toch om op te eten :-)



Fijn weekend allemaal! Liefs Reginne

Zoey de Zebra

Hallo Allemaal, Zoey de Zebra heb ik op bestelling gehaakt voor een collega van mij! Die gaat hem als kraamcadeautje weggegeven! Nieuwe kleurencombi geprobeerd, paars met fuchsia, ik moet zeggen dat ik het een leuke combi vindt! Wat vinden jullie ervan?



Liefs Reginne

maandag 1 april 2013

Suusje nummer 3

Hallo allemaal, Wat ben ik toch heerlijk aan het genieten van het lange weekend, ben even flink wat bestellingen aan het wegwerken, Sjors uit mijn vorige berichtje heeft nog een zusje gekregen ;-) Zaterdagavond om 20.00 uur begonnen en gisteren bij mijn ouders heb ik hem afgemaakt! Nieuw record, in 1 dag een schaap gehaakt!



Ik vindt ze zo schattig met zijn 3e! Fijne 2e paasdag allemaal! Liefs Reginne