zaterdag 22 februari 2014

Vordering Crochet a Long (CAL)

Hallo allemaal,

Zoals vele haaksters doe ik ook mee aan de Crochet a Long afgekort CAL. Ik liep een paar weekjes achter maar een paar vrije dagen doen wonderen ;-) inmiddels heb ik tot en met week 4 af, loop dus nog steeds achter maar zag behoorlijk op tegen het wheel, maar hij is goed gelukt en nu snel weer verder aan nog een aapje!

Groetjes Reginne

dinsdag 18 februari 2014

Bram Beer

Hallo Allemaal,

Ik heb me voorgenomen om weer eens wat vaker te gaan bloggen en jullie wat meer op de hoogte te houden van wat ik allemaal heb gemaakt!  Afgelopen week had ik een paar daagjes vrij en heb heerlijk zitten haken aan Bram de Beer naar een patroon van Stip en Haak. Wat een onwijs leuk patroon zeg om te haken!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Liefs Reginne

maandag 10 februari 2014

Gezin Bengel

Hallo allemaal,

3 weken geleden kreeg ik een bestelling voor 3 aapjes, een papa en mama aap en een klein aapje! Papa en mama aap waren niet zo een probleem maar dat kleine aapje.. tja wel patronen maar ik wilde dat ie wel echt op zijn papa en mama zou lijken, dus ik ben zelf het patroon aan gaan passen en verkleinen! Moet zeggen dat het me alles meeviel en dat het eindresultaat goed gelukt is! Wat vinden jullie? Donderdag gaan deze schatjes naar hun nieuwe eigenaar toe!
Groetjes Reginne