zaterdag 23 november 2013

Miss Wooly

Hallo allemaal,

Inmiddels is het alweer even geleden dat ik een blogje heb geplaatst! Ik ben de laatste weken erg druk geweest met het maken van Miss Wooly, het is een behoorlijke klus kan ik je zeggen! Al die lapjes aan elkaar naaien en zorgen dat het een ronde bal wordt... het heeft echt bloed, zweet en tranen gekost, maar het eindresultaat is echt super leuk.... Ik ben verliefd op Miss Wooly...

Wat vinden jullie van haar?

Ooit gaat er een Mister Wooly bijkomen.... maar wanneer dat gaat gebeuren???? Eerst weer een beetje moed verzamelen en andere projectjes afmaken ;-)

Fijn weekend allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Wow, die is heel mooi geworden. En zo schattig met die ultra-vrouwelijke wimpertjes :) Alhoewel de kleurtjes niet mijn voorkeurskleuren zijn, is de combinatie van kleuren wel heel geslaagd.
  Mooi gedaan !
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Petje af hoor, wat een klus...
  Ze is super mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah, miss Wooly. Wat een mooie. Ik heb het patroontje ook nog liggen, maar het inderdaad een hele klus. Je hebt dan ook wel wat. Echt een pronkstukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een schatje geworden. Ik heb het patroon aan de sint gevraagt dus wie weet binnenkort komt dit schatje ook bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen