vrijdag 4 oktober 2013

Bring Your Amigurimi To Work Day {Suusje}

Hallo allemaal,

Dendennis heeft de 1ste vrijdag van de maand uitgeroepen tot Bring Your Amigurimi To Work Day oftwel #BYATWF, en deze keer is het wel heel speciaal, je kan er namelijk kaartjes mee winnen voor de Kreadoe, en een patroon van DenDennis himself!! Nou daar doen we graag aan mee... dus hier het verslag van de dag van Suusje!

Suusje aan het woord:

Toen ik donderdag hoorde dat ik mee mocht naar het kinderdagverblijf ben ik lekker op tijd naar bed gegaan, want me moesten voor dag en dauw op.. de wekker ging om kwart voor 7, nou dat ben ik niet gewend hoor, heb normaal het hele huis voor mij en mijn vriend Otto alleen, en dan kunnen we lekker uitslapen!

Toen ik dus vanochtend met wat moeite ben opgestaan, gingen we met de auto op pad, het was nog best een eind rijden en eenmaal onderweg begon het te regen en onweren... ik vond het niet zo fijn hoor allemaal, we konden ook niet zo hard meer rijden!
Maar heb wel alles goed in de gaten gehouden...

En toen begon het grote avontuur, we kwamen op de groep, en jemig wat een kabaal maken de kinderen zeg, maar ik was er al snel aan gewend, en net al de kindjes mocht ik ook beginnen met een puzzel aan tafel, dat vond ik wel wat, en deze puzzel was echt appeltje eitje..

Toen we later een koekje hadden gegeten met zijn alle mocht ik even chillen in de box, terwijl de kindjes allemaal een schone luier kregen, had ook nog een mooie babygym boven mijn hoofd staan... ik lag wel lekker zo!

De ochtend was echt zo voorbij, en toen gingen we een boterham eten met de kindjes, dat was heel gezellig aan tafel en ik kreeg mijn eigen bordje, lekker een broodje smeerkaas en een met appelstroop en ze eten daar ook wat stukjes groenten, nou dat ging er allemaal goed in!

En toen was het tijd om naar huis te gaan, want we hoefde maar een halve dag te blijven, van alle kindjes nog een knuffel gekregen, die gingen lekker slapen en wij gingen nog even booodschappen doen! Dat was ook nog een hele onderneming, we zijn heel wat winkels langs gegaan, en moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat ik nu weer even lekker thuis op de bank tv kan kijken... even lekker met de benen omhoog na zo een drukke dag!

En ook was ik echt ONTZETTEND blij dat ik mijn vriend Otto weer zag, en heb hem dan ook een dikke knuffel gegeven en natuurlijk heb ik hem heel wat te vertellen, dus dat ga ik maar snel doen! Fijn weekend allemaal en tot de volgende keer :-)

Groetjes Reginne en Suusje ;-)


5 opmerkingen: